Creëer een doorbraak met de Clarity Quest

in 100 minuten…


je vraagstuk echt vastpakken

‘root cause’ helder krijgen

oplossingen formuleren voor blijvende verbetering


Ken je dat? Van die vraagstukken in je bedrijf of in je eigen ontwikkeling die je maar niet opgelost krijgt? 

Exact daarvoor heb ik de Clarity Quest ontwikkeld. In 100 minuten duiken we de diepte in om de 'root cause' van jouw vraagstuk te vinden. Geen symptoombestrijding of 'net-niet oplossingen'. Na de Clarity Quest heb je de onderliggende oorzaak helder én je hebt meerdere oplossingsrichtingen die je morgen kunt inzetten.


Ben jij klaar voor de volgende stap in groei?  

De Clarity Quest in 3 stappen

Vertel me wat je vraagstuk is 

Je beantwoord 5 vragen. In de vragenlijst vind je een linkje om het online voorgesprek te plannen. In dit voorgesprek leg ik je enkele verdiepende vragen voor en besluit jij (en ik) of je de CQ ingaat. Je ontvangt na dit gesprek een link om de live sessie te plannen en de factuur

De Clarity Quest

Tijdens de Clarity Quest

(live sessie)  maak ik gebruik van verschillende interventies en technieken om je vraagstuk scherp te krijgen, de diepte in te gaan en tot oplossings-richtingen te komen. 

Follow-Up

Na de CQ krijg je van mij nog 1 bericht met mijn reflecties en adviezen. Kies je na de CQ voor mijn 1-op-1 begeleiding (Expeditie Goud) of deelname aan de Gouden Mastermind? Dan wordt 50% van je investering voor de CQ verrekend. 

Franziska Schaadt | serial entrepreneur, coach, founder, and speaker.

I wanted to take a moment to share my experience with Albert, a phenomenal business coach and entrepreneur. From the very first conversation, I was struck by Albert's sharp eye and his ability to get to the heart of the matter quickly. He listens attentively and asks insightful questions that help clarify goals and priorities.


What really sets Albert apart, is his ability to listen beyond words...

He has a knack for picking up on the subtleties of a conversation, and he always seemed to understand what I was really trying to say, even when I struggled to articulate it myself. His sharp observation skills and deep empathy allowed him to provide an overview and solutions in a remarkably short time.


His warmth, encouragement, and positivity make  each session feel like a true partnership, and I always leave our conversations feeling energized and inspired.


If you're looking for a business coach who can help you cut through the noise and get to the heart of what really matters, I wholeheartedly recommend Albert. He is a truly gifted entrepreneur and coach, and I feel grateful that we are part of each others journeys.

Voor welke vragen kan ik de Clarity Quest inzetten?

De Clarity Quest is bedoeld voor al die vraagstukken waar jij in jouw ondernemerschap en/of in jouw bedrijf tegen aanloopt. Een paar voorbeelden van recente vraagstukken die mij zijn voorgelegd: 


  • Samen met een partner heb ik een fantastisch idee voor een nieuw business concept. We hebben hele mooie gesprekken over ons vak, maar het lukt ons niet om idee van concept naar realisatie te brengen.
  • Ik wil een MT of leiderschapsteam gaan vormen voor ons snel groeiende bedrijf, maar hoe stel ik het 'beste team' samen?  
  • Ik merk dat we regelmatig vastlopen in onze gesprekken in ons partnerteam/MT. Ik heb het gevoel dat we elkaar op dit moment niet sterker maken, hoe kunnen we onze samenwerking verbeteren?
  • Ik ben nu enkele jaren ondernemer. Vooral met heel veel plezier. Maar ik voel ook een spagaat in wat ik het liefste zou ‘willen’ doen en wat ik in de praktijk 'moet' doen.
  • Ons bedrijf groeit ontzettend snel en we nemen eigenlijk nooit tijd om stil te staan en te leren van wat we doen. Hoe kunnen we dit op een structurele manier inrichten in ons bedrijf? 
  • We willen meer structuur en professionaliteit aanbrengen in onze strategie, we hebben een enorme hoeveelheid formats en groeimodellen, maar weten niet waar we moeten starten....help...

Waarom de Clarity Quest?

Al jaren heb ik de gewoonte om mijn klanten jaarlijks 1 vraag voor te leggen en dat is: ‘Als je mij 1 uur per maand gratis zou kunnen inzetten, waar zou je mij dan concreet voor vragen?’ De antwoorden op deze vraag vormen de inspiratiebron voor de ontwikkeling van de Clarity Quest. 

Een korte samenvatting van de antwoorden die ik krijg...

 • Scherpe vragen stellen
 • Overzicht, samenhang en rust creëren in chaos en hectiek
 • Verrassende en vernieuwende werkvormen inzetten
 • Nieuwe concepten en oplossingen voorstellen
 • Gewoon....orakel zijn : ) 


In de Clarity Quest komen deze kwaliteiten samen. 

Olivier Zeestraten | Oprichter & Aanjager bij #Masterjecijfers

Albert is een absolute top coach. Zijn waardevolle vragen zetten je op het spoor van wat je misschien zelf al wel wist, maar niet aan wil of durft. En die blokkades tussen je oren zijn nou net datgene wat je moet afbreken, wat je helder moet krijgen. Ook voor een 'zakelijke' uitdaging...


In gesprek met Albert merk je dat hij enorme ervaring heeft in het naar boven halen van 'de waarheid', van de kern van de zaak. Van 'jouw' zaak.


En of dat een zakelijk/professioneel of persoonlijk vraagstuk is, hij zet je aan het denken. Maar daar blijft het niet bij. Zijn suggesties voor oplossingsrichtingen of andere manieren om met de 'zaak' om te gaan, maken dat je meteen nieuwe acties wilt inzetten. Het blijft niet bij het vage. Je krijgt concrete inzichten en handvatten.


Albert is ook nog eens een heel fijne vent, die met oprechte interesse pragmatisch en ook filosofisch te werk gaat. Dat maakt dat je snel de verbinding zult vinden, de basis voor een excellente samenwerking.

FAQ: veelgestelde vragen

Wat is mijn investering voor de Clarity Quest

Je investering voor de Clarity Quest bedraagt 997 euro. De factuur ontvang je na het voorgesprek.

Ik weet niet zeker of mijn vraagstuk past bij de Clarity Quest

Op basis van de door jou ingevulde vragenlijst krijg je vooraf of tijdens het voorgesprek mijn advies of de CQ de juiste interventie voor jouw vraagstuk is.

Voor wie is de Clarity Quest bestemd

Voor iedere ondernemer die tegen een vraagstuk aanloopt in zijn/haar bedrijf en/of eigen groei. De CQ kan ook ingezet worden door ondernemers en hun team. Het maximale aantal deelnemers is 4.

Sven Teeuwen | CEO We Build 4 You

Dankzij Albert heb ik mijn koers scherper gekregen en kan ik sneller groeien.


Het was fijn om met Albert te werken. Hij heeft mij enorm geholpen in mijn groei als ondernemer. Daar waar ik al wist dat niet alles mijn verantwoordelijkheid is, heeft Albert mij geholpen om nog beter te bepalen waar mijn kwaliteiten het meest nodig zijn. En hij heeft mij geholpen om de grootste uitdagingen binnen mijn bedrijf in kaart te brengen en daar gericht mee aan de slag te gaan.

"Groei ontstaat niet door harder rennen, 

 maar door slimmer stilstaan" - Albert