Albert Goldsteen Business Coach en mentor

Gratis strategiesessie van 30 minuten

Mijn doel in dit gesprek is vooral naar je te luisteren en je een aantal scherpe vragen voor te leggen.

Je krijgt concrete tips en inzichten én we weten beiden of ik jou ga helpen bij jouw uitdagingen. Ik geef altijd eerlijk aan of ik een match ervaar met jou en je vraag. Soms verwijs ik je door naar iemand anders, als ik het idee heb dat hij of zij je beter zou kunnen helpen.


Kennismaken en concrete tips ontvangen, toegespitst op jouw situatie? 

Plan direct een voor jou geschikt moment. Ik kijk er naar uit!

Gratis strategiesessie van 30 minuten

Mijn doel in dit gesprek is vooral naar je te luisteren en je een aantal scherpe vragen voor te leggen.

Je krijgt concrete tips en inzichten én we weten beiden of ik jou ga helpen bij jouw uitdagingen. Ik geef altijd eerlijk aan of ik een match ervaar met jou en je vraag. Soms verwijs ik je door naar iemand anders, als ik het idee heb dat hij of zij je beter zou kunnen helpen.


Kennismaken en concrete tips ontvangen, toegespitst op jouw situatie? 

Plan direct een voor jou geschikt moment. Ik kijk er naar uit!

Business Mastermind

Masterclass Ondernemen van Binnenuit (tijdelijk gratis)

Ontdek hoe ‘slim stilstaan’ jou helpt om een doorbraak te creëren in jouw ondernemerschap. Aan het einde van deze Masterclass heb je verrassende en nieuwe inzichten over jezelf en je bedrijf. Én concrete acties de leiden tot groei; binnen en buiten!