Albert Goldsteen Business coach en mentor

Vertel mij meer 
Bert Wienen | Initiatiefnemer Instituut voor Inclusief Onderwijs | Onderzoeker, Adviseur en Spreker

Albert daagde me uit om verder te kijken dan mijn huidige realiteit en beperkende overtuigingen en om grote doelen te durven stellen.


Ik ben Bert Wienen. Ik werk aan de vraag waarom er in deze tijd zoveel kinderen zijn die jeugdhulp nodig hebben. Dat doe ik in de rol van psycholoog, wetenschapper, onderzoeker en spreker. En sinds kort ook in de rol van initiatiefnemer van het instituut voor inclusief onderwijs. 


Ik was op zoek naar een scherpe sparringpartner die mij kon helpen om te bepalen welke keuzes ik te maken heb om mijn persoonlijke impact op de praktijk te versterken. Voor mij was het vanaf de start helder dat ik niet op zoek was naar iemand die alleen maar luistert en vragen stelt. Ik wilde zo concreet mogelijk aan de slag en voor mij was het een belangrijke eis om met iemand te werken die uitgebreide ervaring als ondernemer heeft. 


Om die reden nam ik contact op met Albert. 


Samen zijn we een traject ingegaan waarin 1-op-1 coachings werden afgewisseld met hele concrete (online) opdrachten om mij te challengen. Zo ontstond er een directe verbinding tussen de sessies en mijn dagelijkse praktijk. 


Albert combineert zijn ondernemerservaring met nuchterheid, scherpe vragen en geeft concrete handvatten en adviezen waar ik daadwerkelijk mee aan de slag kon. Een flink reflectief traject gericht op het maken van impact, maar ook gewoon om samen nieuwe ideeën te verkennen. Vanaf de start wist hij heel goed omhoog te krijgen wat er onder de oppervlakte reeds aanwezig was, maar nog werd tegengehouden door mijn eigen overtuigingen. 


Albert daagde me uit om verder te kijken dan mijn huidige realiteit en beperkende overtuigingen en om grote doelen te durven stellen. 


De investering in de coaching is meer dan de moeite waard geweest. Ik weet welke impact ik de komende jaren wil gaan maken en hoe ik dit doe. Met het Instituut voor Inclusief Onderwijs ga ik scholen helpen om inclusief onderwijs vorm te geven. Zodat er meer kinderen en jongeren in Nederland zijn die zich 'normaal' voelen en we bovendien vormen van zorg en ondersteuning beschikbaar houden voor kinderen en jongeren die dat nodig hebben.


Als je bereid bent om door de weerstand heen te gaan, je eigen overtuigingen ter discussie te stellen en resultaten wilt bereiken waarvan je denkt dat ze niet mogelijk zijn, dan is Albert jouw coach om impact te krijgen als persoon en vanuit de organisatie of onderneming waarvoor je werkt. Ben je dat niet, dan moet je op zoek naar een andere coach.

Ontdekken of we een match hebben?

Nederland telt duizenden coaches, dus waarom zou jij met mij gaan werken?


Allereerst. Elk bedrijf en elke situatie is anders én jij bent als ondernemer uniek. Daarom  gun ik je een coach en mentor die het je ook verteld als er geen match is! Jij hebt iemand nodig die jou echt ziet en die zelf de valkuilen van het ondernemerschap heeft ervaren. Iemand die in staat is om complexiteit snel terug te brengen naar overzicht en eenvoud.


Wil je weten of jij en ik een match zijn? Plan dan een online koffie. Ik help je door naar je te luisteren, door je een aantal scherpe vragen voor te leggen en je te helpen om overzicht te creëren in jouw ideeën, uitdagingen en vraagstukken. Alleen al daarom is zo'n online koffie zeer waardevol. 


Ik kan al je vragen beantwoorden over mijn werkwijze en mijn aanbod. En ik geef het altijd eerlijk aan of ik een match ervaar met jou en je vraag. Soms verwijs ik je door naar iemand anders, als ik het idee heb dat hij of zij je beter zou kunnen helpen. Franziska Schaadt | serial entrepreneur, coach, founder, and speaker.

I wanted to take a moment to share my experience with Albert, a phenomenal business coach and entrepreneur. From the very first conversation, I was struck by Albert's sharp eye and his ability to get to the heart of the matter quickly. He listens attentively and asks insightful questions that help clarify goals and priorities.


What really sets Albert apart, is his ability to listen beyond words..


He has a knack for picking up on the subtleties of a conversation, and he always seemed to understand what I was really trying to say, even when I struggled to articulate it myself. His sharp observation skills and deep empathy allowed him to provide an overview and solutions in a remarkably short time.


His warmth, encouragement, and positivity make  each session feel like a true partnership, and I always leave our conversations feeling energized and inspired.


If you're looking for a business coach who can help you cut through the noise and get to the heart of what really matters, I wholeheartedly recommend Albert. He is a truly gifted entrepreneur and coach, and I feel grateful that we are part of each others journeys.

Lees meer over mij en mijn werkwijze