Masterclass Ondernemen van - Albert Goldsteen Business Coach & Mentor

Ondernemen van Binnenuit

In vier stappen bouwen aan jou en je bedrijf.


Maak je eigen routekaart voor persoonlijke en zakelijke groei.


In 90 minuten deel ik mijn persoonlijke aanpak en succesformule met je: 4 stappen die jou helpen om je routekaart te maken voor persoonlijke en zakelijke groei.


De inzichten die ontstaan helpen jou om met meer scherpte te kijken naar jezelf en je bedrijf en concrete stappen te formuleren die leiden tot groei; binnen én buiten.


Meer inzicht in wie jij bent als mens en ondernemer zorgt voor rust, focus en groei én voor klanten die bij jou passen.

Jij bent korter of langer geleden gestart met ondernemen. Super!

Ondernemen vind ik echt een geweldige manier om vrijheid te ervaren en mijn creativiteit de ruimte te geven.


Maar herken jij ook die paradox in ondernemen?


Je bent gestart om vrijheid te ervaren en nu heb je af en toe het idee dat jouw identiteit bepaald wordt door je bedrijf.

Je bent gestart vanuit een heldere droom en een scherpe focus. Nu ben je vooral heel hard aan het rennen, sta je 24/7 aan, heb je iedere dag 1001 nieuwe ideeën en voel je je soms gevangen in de hectiek van je eigen hoofd.

Je bent keihard aan het werk om jouw bedrijf te laten groeien, maar wat was de laatste keer dat je met aandacht stil stond bij je eigen groei?


Als ondernemer en mede-eigenaar van 2 bedrijven kon ik altijd heel goed aan anderen uitleggen hoe belangrijk het is om geregeld stil te staan en te reflecteren. Maar het op mezelf toepassen vond ik erg moeilijk. Mijn ‘default’ was altijd gericht op mijn omgeving en de ander.


Dat is misschien ook wel een beetje dat ‘ondernemers-DNA’: naar buiten kijken, jezelf verplaatsen in die ander, in je klant. En daar je aanbod op ontwikkelen.


Maar ik ervoer ook steeds meer dat dit leidt tot veel en hard rennen, gebrek aan focus en het gevoel dat je niet de impact hebt, die je wilt hebben.


Ik ben gaan onderzoeken hoe je persoonlijke en zakelijke groei met elkaar kunt verbinden. In mijn Podcast Potentieel Goud heb ik allerlei enorm inspirerende mensen gevraagd hoe zij dicht bij hun eigen kern blijven. Ik ontdekte dat er een belangrijke overeenkomst is tussen mensen die vanuit hun eigen kern leven én succesvol zijn in wat ze doen en dat is reflectie: met aandacht kijken naar je eigen ervaringen en van hieruit inzichten en nieuwe groeistappen formuleren.


In de Masterclass Ondernemen van Binnenuit deel ik mijn inzichten en lessen met je. Ik garandeer je geen verdubbeling van je omzet en allerlei andere gouden oneliners. Wat ik je wel garandeer is dat je potentieel vele malen groter is dan jezelf denkt. Ik help je om dit volledig te gaan zien, duidelijke doelen te stellen, keuzes te maken en dit potentieel te benutten. Zonder vaagheid of trucjes!


Albert Goldsteen Business coach en mentor

Deze Masterclass is specifiek voor:

1. Dienstverlenende ondernemers zoals adviseurs, coaches, trainers, therapeuten, marketeers en psychologen

2. Ondernemers die zakelijke groei willen verbinden met persoonlijke groei

3. Ondernemers die een of meerdere van de volgende punten herkennen: 


 • Je wilt de stap maken van uurtje-factuurtje naar een nieuw waardemodel, maar hoe kijk je eigenlijk naar je eigen waarde? 

 • Je rent veel en hard, maar waar ren je eigenlijk naartoe? Hoe besteed je je energie aan de juiste dingen? 

 • Je hebt je net wéér ingeschreven voor dat nieuwe E-book of webinar, maar hoe creëer nu de rust en het overzicht om jouw inzichten in de praktijk te brengen?

 • Je bent heel veel dingen aan het doen, waar je eigenlijk niet mee bezig zou willen zijn. Hoe pak je hierin de regie, hoe kom je tot de juiste keuzes? 

 • Je gelooft in de kracht van rust en reflectie, maar wat zijn nu vormen die daarin voor jou het beste passen? 

 • Je hebt hele goede (of zelfs briljante :) ideeën, maar hoe creëer je de rust om dit te vertalen naar een concreet aanbod voor je klanten? 


Je gaat onder andere ontdekken...

 • Waarom onvoldoende aandacht voor jouw mentale en fysieke fitheid je klanten en omzet kost
 • Welke praktische en mentale stappen belangrijk zijn om succesvol te zijn met jouw bedrijf
 • Hoe een goed gesprek met jezelf leidt tot klanten die echt bij jou passen
 • Waarom reflectie dé sleutel is tot persoonlijke en zakelijke groei en hoe je vanuit reflectie kunt komen tot nieuwe en verrassende inzichten over jezelf en jouw bedrijf
 • Welke 3 reflectievormen jij vanaf morgen zelf kunt inzetten
 • Welke vraag je jouw klant moet stellen om drie doelen tegelijk te realiseren: een betere relatie, input voor persoonlijke reflectie en commerciële groei. 
 • Hoe een monnik op een zonnige dag je verrassende nieuwe perspectieven kan aanreiken! : )

Je ontvangt geen opname van de masterclass, dus zorg ervoor dat je er live bij bent. 

Sven Teeuwen CEO We Build 4 You
Het was fijn om met Albert te werken. Hij heeft mij enorm geholpen in mijn groei als ondernemer. Daar waar ik al wist dat niet alles mijn verantwoordelijkheid is, heeft Albert mij geholpen om nog beter te bepalen waar mijn kwaliteiten het meest nodig zijn. En hij heeft mij geholpen om de grootste uitdagingen binnen mijn bedrijf in kaart te brengen en daar gericht mee aan de slag te gaan (credo hierbij was vooral een eerste stap zetten en minder lang denken over het HOE...). Dankzij Albert heb ik mijn koers scherper gekregen en kan ik sneller groeien. 

Sven Teeuwen

CEO We Build 4 You

"Groei ontstaat niet door harder rennen, 

 maar door slimmer stilstaan" - Albert

Albert Goldsteen Business coach en mentor

Wat krijg je? 

90 minuten ONDERNEMEN VAN BINNENUIT - interactieve werksessie via zoom (t.w.v. 997 euro) | Maak je groeiplan voor jouw volgende stap en ontvang kennis, tips en tools.

Werkboek – Maak je eigen groeiplan! (t.w.v. 198 euro) | Na de Masterclass ontvang je een digitaal werkboek met concrete oefeningen die jou helpen om van binnenuit een volgende stap te maken in zakelijke en persoonlijke groei.

Naast belangrijke en interessante kennis, tips, tools ontvang je tevens onderstaande bonus!

EXTRA BONUS

 1 op 1 call (30 minuten / telefonisch) (t.w.v. 397 euro)
Ontdek in een 1 op 1 gesprek welke groeikansen er specifiek voor jou liggen en hoe ondernemen van binnenuit jou gaat helpen om jouw doelen sneller te bereiken.