Masterclass Ondernemen van - Albert Goldsteen Business Coach & Mentor

Ondernemen van Binnenuit

Rust, focus en inzicht in jouw superkrachten

5 praktische en mentale stappen die jou helpen om succesvol te zijn als ondernemer

Herken je dit?

Je geniet van het ondernemen. Je focus is op groei, die volgende stap. Jouw kracht ligt in je snel verplaatsen in klanten en aanbod ontwikkelen dat echt bij hen past. Continu ben je in beweging. Maar...heb je ook wel eens een of meerdere van de volgende gedachten of emoties?


 • Ik geniet van de groei van mijn bedrijf, maar vraag me tegelijk af of ik wel voldoende impact heb;
 • Ik vraag me soms af wie ik zou zijn zonder mijn bedrijf;
 • Ik ren heel hard, maar waar ren ik eigenlijk naar toe?;
 • Ik heb het gevoel continu AAN te staan, hoe kan ik mijn hoofd even op UIT zetten?;
 • Multitasken is mijn middle-name geworden, maar ik ben het overzicht kwijt en ik merk dat mijn creativiteit en concentratieboog minder wordt;
 • Ik loop vast in gesprekken met mijn compagnon en/of MT leden en heb het gevoel dat we elkaar op dit moment niet sterker maken;
 • Ik ren hard en maak heel veel uren en ik vraag me af hoe ik met minder moeite meer omzet kan maken;
 • Ik voel me rusteloos en heb het gevoel vast te lopen door de onrust in mijn hoofd;
 • Ik ben van buiten succesvol, maar van binnen voel ik me soms leeg en verveeld;


Wat was de laatste keer dat je met aandacht stil stond bij je eigen groei?


Ondernemen van binnenuit gaat over gerichte aandacht voor je eigen ontwikkeling. Jouw business impact BUITEN start met gerichte aandacht BINNEN.

Ervaring Albert Goldsteen
"Onze eigen gedachten en overtuigingen zitten ons vaak het meest in de weg in ons ondernemerschap. Albert onderscheidt zich doordat hij start van binnenuit. Hierdoor leer je echt op een andere manier kijken naar wat je ‘buiten’ te doen hebt". 

Deelnemer Masterclass 

In 75 minuten deel ik mijn persoonlijke aanpak en succesformule met je: vijf concrete adviezen die jou helpen om je routekaart te maken voor persoonlijke en zakelijke groei.


De inzichten die ontstaan helpen jou om met meer scherpte te kijken naar jezelf en je bedrijf en concrete stappen te formuleren die leiden tot groei; binnen én buiten.


Meer inzicht in wie jij bent als mens en ondernemer zorgt voor rust, focus, groei én klanten die bij jou passen.

Ervaring Albert Goldsteen
"Persoonlijke impact vanuit je ‘zijn’ is de basis van een gezond rendement. Dat weet Albert op een nuchtere en inspirerende wijze over te brengen".

Deelnemer Masterclass 

Als ondernemer en mede-eigenaar van 2 bedrijven kon ik altijd heel goed aan anderen uitleggen hoe belangrijk het is om geregeld stil te staan en te reflecteren. Maar het op mezelf toepassen vond ik erg moeilijk. Mijn ‘default’ was altijd gericht op mijn omgeving en de ander.


Dat is misschien ook wel een beetje dat ‘ondernemers-DNA’: naar buiten kijken, jezelf verplaatsen in die ander, in je klant. En daar je aanbod op ontwikkelen. Maar ik ervoer ook steeds meer dat dit leidt tot veel en hard rennen, gebrek aan focus en het gevoel dat je niet de impact hebt, die je wilt hebben.


Ik ben gaan onderzoeken hoe je persoonlijke en zakelijke groei met elkaar kunt verbinden. In mijn Podcast Potentieel Goud heb ik allerlei enorm inspirerende mensen gevraagd hoe zij dicht bij hun eigen kern blijven. Ik ontdekte dat er een belangrijke overeenkomst is tussen mensen die vanuit hun eigen kern leven én succesvol zijn in wat ze doen en dat is reflectie: met aandacht kijken naar je eigen ervaringen en van hieruit inzichten en nieuwe groeistappen formuleren.


In de Masterclass Ondernemen van Binnenuit deel ik mijn inzichten en lessen met je. Ik garandeer je geen verdubbeling van je omzet en allerlei andere gouden oneliners. Wat ik je wel garandeer is dat je potentieel vele malen groter is dan jezelf denkt. Ik help je om dit volledig te gaan zien, duidelijke doelen te stellen, keuzes te maken en dit potentieel te gaan benutten.


Deze Masterclass is specifiek voor...

1. Dienstverlenende ondernemers

2. Ondernemers die zakelijke groei willen verbinden met persoonlijke groei

3. Ondernemers die een of meerdere van de volgende punten herkennen: 


 • Je wilt de stap maken van uurtje-factuurtje naar een nieuw waardemodel, maar hoe kijk je eigenlijk naar je eigen waarde? 

 • Je rent veel en hard, maar waar ren je eigenlijk naartoe? Hoe besteed je je energie aan de juiste dingen? 

 • Je hebt je net wéér ingeschreven voor dat nieuwe E-book of webinar, maar hoe creëer nu de rust en het overzicht om jouw inzichten in de praktijk te brengen?

 • Je bent heel veel dingen aan het doen, waar je eigenlijk niet mee bezig zou willen zijn. Hoe pak je hierin de regie, hoe kom je tot de juiste keuzes? 

 • Je gelooft in de kracht van rust en reflectie, maar wat zijn nu vormen die daarin voor jou het beste passen? 

 • Je hebt hele goede (of zelfs briljante :) ideeën, maar hoe creëer je de rust om dit te vertalen naar een concreet aanbod voor je klanten? 

Albert heeft mij enorm geholpen in mijn groei als ondernemer. Daar waar ik al wist dat niet alles mijn verantwoordelijkheid is, heeft Albert mij geholpen om nog beter te bepalen waar mijn kwaliteiten het meest nodig zijn. En hij heeft mij geholpen om de grootste uitdagingen binnen mijn bedrijf in kaart te brengen en daar gericht mee aan de slag te gaan (credo hierbij was vooral een eerste stap zetten en minder lang denken over het HOE...). Dankzij Albert heb ik mijn koers scherper gekregen en kan ik sneller groeien. 

Sven Teeuwen

CEO We Build 4 You

Je gaat onder andere ontdekken...

 • Hoe een monnik op een zonnige dag je verrassende nieuwe perspectieven kan aanreiken! : )
 • Waarom onvoldoende aandacht voor jouw mentale en fysieke fitheid je klanten en omzet kost
 • Welke praktische en mentale stappen belangrijk zijn om succesvol te zijn met jouw bedrijf
 • Hoe een goed gesprek met jezelf leidt tot klanten die echt bij jou passen
 • Welke vier vragen jou helpen om je ideale klant te kiezen
 • Waarom reflectie dé sleutel is tot persoonlijke en zakelijke groei
 • Welke vraag je jouw klant moet stellen om drie doelen tegelijk te realiseren: een betere relatie, input voor persoonlijke reflectie en commerciële groei. 

Je ontvangt geen opname van de masterclass, dus zorg ervoor dat je er live bij bent. 

"Groei ontstaat niet door harder rennen, 

 maar door slimmer stilstaan" - Albert

Wat krijg je? 

MASTERCLASS ONDERNEMEN VAN BINNENUIT - interactieve Masterclass via webinargeek| Maak je groeiplan voor jouw volgende stap en ontvang kennis, tips en tools.

Werkboek – Maak je eigen groeiplan!| Na de Masterclass ontvang je een digitaal werkboek met concrete oefeningen die jou helpen om van binnenuit een volgende stap te maken in zakelijke en persoonlijke groei.

Naast belangrijke en interessante kennis, tips, tools ontvang je tevens onderstaande bonus!

EXTRA BONUS

 1 op 1 call (30 minuten / telefonisch)
Ontdek in een 1 op 1 gesprek welke groeikansen er specifiek voor jou liggen en hoe ondernemen van binnenuit jou gaat helpen om jouw doelen sneller te bereiken.