Podcast met Albert Goldsteen
Podcast
Albert Goldsteen
Podcast
03/25/2021
0 min
0

POTENTIEEL GOUD 11 | Albert – waarom jezelf worden begint met van jezelf houden

03/25/2021
0 min
0

Podcast: Play in new windowDownload

Subscribe: Spotify | Android | Stitcher | Blubrry | Deezer | RSS

Podcast met Albert Goldsteen

Ik weet nog heel goed dat een van mijn dochters een aantal jaar geleden een oefening van school mee kreeg waarbij ze voor de spiegel ging staan en tegen zichzelf mocht zeggen; ik ben mooi, ik ben uniek, ik ben waardevol. Ik denk dat deze oefening voor mij confronterender was dan voor haar”

Ik heb nu 10 afleveringen gemaakt met Potentieel Goud. Wat een toffe en inspirerende ontmoetingen waren dit.

Toch ben ik deze 11e aflevering van Potentieel Goud alleen! Gewoon om eens te ervaren hoe het is om een solo podcast te maken en natuurlijk ook om je iets meer te vertellen over mijn eigen ontwikkelpad.

In deze aflevering deel ik 4 lessen in zelfliefde met je.

  • Zet jezelf in de spotlights
  • Ontwerp je innerlijk kompas
  • Dwars door de storm
  • Waardeer je grootste stap

Ik ben er van overtuigd dat jezelf worden begint met van jezelf houden. Dat heb ik zelf met vallen en opstaan ervaren. En nog steeds vind ik dit moeilijk en ben ik zelfverklaard kampioen mezelf afbranden : )

Ga dit gesprek met mezelf vooral luisteren en ik ben benieuwd wat je er uit haalt.

Reacties
Categorieën