Boek Albert als spreker of dagvoorzitter

Albert is organisatieadviseur, business coach en ondernemer in hart en nieren. Hij heeft twee bedrijven opgericht; Goudvisie en Gouden Gasten. Daarnaast is hij spreker en spreekt hij over leiderschap en  ondernemerschap. Albert is gefascineerd door de vraag wat mensen drijft en hoe je je eigen potentieel kunt ontdekken en versterken. 


Thema's en vakgebieden waar Albert graag over spreekt zijn ondernemen van binnenuit, jezelf zijn, de menselijke kant van digitale transformatie en sales. Als spreker is Albert zeer energiek, interactief, geïnteresseerd in de verhalen van mensen en deelt hij graag kleine en inspirerende voorbeelden.


Voorbeelden van sessies

                   

Voorbeelden van sessies

Ondernemen van binnenuit

In deze sessie legt Albert uit wat ondernemen van binnenuit is en begeleidt hij je op ludieke en interactieve wijze door de vier stappen van zijn aanpak; reflectie, inzicht, overzicht en actie. In de sessie vertelt Albert je onder andere; hoe een monnik op een zonnige dag je verrassende perspectieven kan aanreiken, hoe je een goed gesprek voert met jezelf en welke gouden vraag je jouw klant moet stellen om drie doelen tegelijk te realiseren: een betere relatie, input voor persoonlijke reflectie en commerciële groei.

Leiderschap & Reflectie

Wanneer had jij jouw scherpste inzichten, jouw 'aha momenten'? Wanneer had jij het gevoel echt een volgende stap te maken? Het antwoord op deze vraag is meestal niet 'toen ik hard aan het rennen was voor die deadline'. Tijdens 'Leiderschap & Reflectie' geeft Albert je tools om te reflecteren en inzicht en overzicht te creëren. Zo activeer jij jouw potentieel.

Potentieel Goud

Hou jij van persoonlijke ontwikkeling en zoek je inspiratie en handvatten in jouw eigen ontdekkingstocht naar groei en naar jezelf? In deze sessie deelt Albert zijn inzichten uit een serie interviews met inspirerende persoonlijkheden in het kader van de podcast Potentieel Goud. Lukt het mensen zichzelf te zijn in werk en in de samenleving? Kun je eigenlijk 100% jezelf zijn? Is jezelf zijn dé formule voor succes en persoonlijke groei? Zijn er handvatten die je helpen om bij je eigen kern te komen?

Mens in digitale transformatie

Tijdens deze interactieve masterclass deelt Albert waarom digitale transformatie niet mogelijk is zonder menselijke transformatie. Hij laat je zien en ervaren welke vaardigheden en eigenschappen ons in de toekomst blijven onderscheiden van robots en digitale innovatie. En hij geeft handvatten voor vragen als: welke belemmerende patronen en reflexen moeten we binnen onze organisatie doorbreken? Hoe geef je vorm aan leren en ontwikkelen als de wereld zo snel verandert? Hoe bouw je aan een cultuur waarin digitaal werken ook echt werkt?

                 

Kenmerken van Albert als spreker en dagvoorzitter

Scherpe vragen

Scherpe vragen

Interactie

Interactie

Persoonlijke verhalen

Persoonlijke verhalen

Humor

Humor

Creatieve interventies

Creatieve interventies

Dicht bij jouw praktijk

Dicht bij jouw praktijk

Albert als spreker

Albert als dagvoorzitter

Albert is een veelzijdige dagvoorzitter. Hij is warm en verbindend, gaat altijd de interactie aan met het publiek en zal nooit aarzelen om kritische vragen te stellen of de spiegel voor te houden. Albert daagt publiek en deelnemers altijd uit om vanuit nieuwe perspectieven te kijken naar hun vraagstuk. Hierbij maakt hij gebruik van verschillende creatieve interventies en gebruikt hij zijn jarenlange ervaring als veranderkundige en facilitator. Zo ontstaan de mooiste discussies en de beste uitkomsten.

Anderen over Albert

“Pure ondernemer en geïnteresseerd in verhalen van mensen”
Ervaring Albert Goldsteen
Deelnemer Event
“Goede spreker, wist de zaal vanaf het eerste moment te boeien. Leuke en herkenbare praktijk-voorbeelden”
Ervaring Albert Goldsteen
Deelnemer Event
"Interactie op de juiste momenten, energiek, down to earth"”
Ervaring Albert Goldsteen
Deelnemer Event
Albert Goldsteen - Coach en Mentor

Zin om samen te werken?

Neem contact op met Rajjan El Alaoui via rajjan@albertgoldsteen.nl. Rajjan helpt je met alle praktische en formele zaken en denkt graag mee over de wijze waarop Albert de beste sessie kan verzorgen die bijdraagt aan het succes van jullie event.