Expeditie Goud

1-op-1 Coaching op maat voor ondernemers die op zoek zijn naar focus, impact en groeiExpeditie Goud

1-op-1 Coaching op maat voor ondernemers die op zoek zijn naar focus, impact en groei

Expeditie Goud is een exclusief coachingstraject op maat en draait om jou als kern van de groei van jouw bedrijf. In Expeditie Goud krijg je van mij een glasheldere spiegel die jou helpt om jouw volgende stap te maken. Start met Expeditie Goud en maak de transformatie naar een ondernemer met rust, focus en impact. 

Jij als kern van de groei van jouw bedrijf

Ik heb in de afgelopen 10 jaar veel groeimodellen en programma’s voor ondernemers gezien .

Ik geloof 100% in de waarde van modellen en structuren, maar echte groei start binnen.

Van binnenuit ondernemen gaat in essentie over JOU. Jij als kern van de groei van jouw bedrijf.In Expeditie Goud zijn 'binnen' en 'buiten' nauw met elkaar verbonden. We starten 'binnen' en onderzoeken wie je nu bent en wie je wilt worden. Je gaat ervaren dat de kern van groei in jezelf ligt, in wie je bent, hoe je naar jezelf kijkt en hoe je je keuzes maakt in werk en leven. De inzichten die ontstaan helpen jou om naar 'buiten' te gaan en met meer scherpte te kijken, overzicht te creëren in thema's die belangrijk zijn voor jou en je bedrijf en acties te formuleren die leiden tot groei; binnen én buiten. Samen maken we jouw routekaart voor persoonlijke en zakelijke groei.  

Expeditie Goud voor mij? 

Expeditie Goud is ontwikkeld voor ondernemers die een (online) dienst of een kennisproduct leveren.  Je bent op zoek naar een sparringpartner en coach in de volgende stap van jouw bedrijf. Je gelooft dat persoonlijke en zakelijke groei nauw met elkaar verbonden zijn. Je wilt in korte tijd maximale impact realiseren. 


Ik neem voor Expeditie Goud een gelimiteerd aantal klanten per jaar aan. Vul het intakeformulier in, dan gaan we samen in gesprek om te ontdekken of er een match is.