POTENTIEEL GOUD 7 | Erik Wooldrik | Werken voor de helft van je eerdere salaris en toch 100 keer gelukkiger zijn

Werken voor de helft van je eerdere salaris en toch 100 keer gelukkiger zijn

In deze aflevering ga ik met Erik Wooldrik in gesprek over radicale keuzes maken. Erik kwam enkele jaren geleden terecht in een burn-out en ontdekte dat hij teveel bezig was met andermans concepten en onvoldoende zijn eigen pad volgde. 

Erik was het gewend aan anderen te vragen wat hen beweegt, waar ze blij van worden. Maar die vragen stelde hij onvoldoende aan zich zelf. Toen hij dit wel deed, kwam hij uit bij….eten! Eten als ultieme manier om mensen met elkaar te verbinden. 

Erik gooide het roer radicaal om en startte de Twentsche Foodhal. 

Erik heeft een gruwelijke hekel aan hokjes. Hij laat zichzelf en zijn gasten in de Foodhal hier niet in plaatsen. Erik wil met de Twentsche Foodhal een plek aanbieden waar verbinding ontstaat door lekker eten en hier is iedereen welkom!

Erik deelt zijn lessen in leven en in ondernemerschap. Waaronder een typisch Twentsche les; kop d’r veur!